Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

Velvet Poison

DF
19 Nis 2024
1
0
1
Velvet Poison: Yıkımın Küllerinden

Screenshot_1.png
Darcy James, Blackwater’ın karanlık sokaklarında tanınan bir isimdi; ama onu tanıyanların çoğu, yüzeyde gördüklerinin ötesine bakmazdı. Darcy'nin gölgesinde sakladığı, çok az kişinin bildiği bir geçmişi vardı. Çocuk yaşta yetim kalmış, hayatta kalmak için sokaklarda büyümüştü. Yıllarca, yoksulluk ve çaresizlik içinde hayata tutunmaya çalışmış, kimsesizliğin acısını iliklerine kadar hissetmişti.

Küçük yaşlarda, annesi hastalıktan öldüğünde ve babası da onu terk ettiğinde, Darcy yalnız kalmıştı. Açlık ve yoksulluk, Darcy'nin ilk öğretmenleriydi. Sokaklarda büyüyen bir çocuk için, dünyanın gerçek yüzü acımasızdı. Yaşamak için çalmayı, saklanmayı ve hayatta kalmayı öğrenmişti. Ama Darcy'nin içinde, bu sert hayatın altında yatan bir kırılganlık vardı. Kaybettiği ailesinin gölgesi, onun ruhunda her zaman bir yerlerde var olmuştu.

Zamanla, Darcy küçük yaşta kaybettiği her şeyin intikamını almak istercesine kendine bir yol çizdi. Önce basit hırsızlıklarla, sonra da sokakların tehlikeli işlerine bulaşarak hayatta kaldı. Ancak bu hayat, Darcy'yi daha da sertleştirdi. Bir gün, kendi çiftliğini kurmaya ve hayatını bir nebze olsun düzene sokmaya karar verdi. Çiftlikte yetiştirdiği bitkilerle küçük çaplı bir uyuşturucu ticareti yapmaya başladı. Ama bu, Darcy için sadece başlangıçtı; çünkü daha fazlasını istiyordu. Daha büyük bir hayalin peşindeydi. Kaybettiklerinin intikamını almak ve kimsenin ona acımadığı bu dünyada, kendisine acımayacak kadar güçlü bir yer edinmek istiyordu.

Bir akşam, geçmişin izlerini yüzünde taşıyan Darcy, Blackwater’ın eski ve köhne barlarından birine girdi. Uzun zamandır görüşmediği eski dostlarıyla, dumanlı ve sessiz bir ortamda karşılaştı. O eski dostları, zamanın ve hayatın onlara yüklediği izlerle, birbirinden farklı hayatlara savrulmuşlardı. Darcy, her zamanki soğukkanlı tavrıyla, birer bardak viski eşliğinde her birinin gözünde geçmişe dair bir şeyler ararken, kendi acı dolu hikayesini anlatmaya başladı.

“Bu dünyada herkes bir şeyini kaybetmiş,” diye fısıldadı. “Ben de her şeyimi kaybettim. Ama burada, bu şehirde, kendi ellerimle kurduğum küçük bir çiftlikte hayatta kalmayı başardım. Yetiştirdiğim bitkilerle, kendi yolumu çizdim. Ama yetmez… Daha fazlasını istiyorum.”

Darcy, dostlarına dönerek ekledi: "Bu işi büyütmek istiyorum. Ama bu sefer yalnız olmak istemiyorum. Sizleri de yanımda istiyorum. Velvet Poison'ın hikayesi, bizim hikayemiz olacak."

O anda, barın karanlık köşelerinde oturan herkes Darcy’nin içindeki kırılganlığı ve aynı zamanda kararlılığı hissetti. Bu yalnız adam, hayatın ona verdiği bütün acılara rağmen, arkadaşlarına olan güveniyle yeni bir sayfa açmak istiyordu. Hepsi, Darcy'nin gözlerinde kaybettikleri dostlarını, ailelerini, umutlarını gördü. Bir anlık sessizlikten sonra, her biri başıyla onayladı. Belki de Darcy'nin kırık hikayesinin bir parçası olmak, kendi yaralarını da iyileştirecekti.

Böylece, o gece Blackwater’da Velvet Poison doğdu. Bir adamın yalnızlığı, kaybedişleri ve hayatta kalma mücadelesi; yeni bir imparatorluğun tohumlarını ekti. Ve bir viski bardağında başlayan hayal, karanlık sokakların en çok konuşulan ismi olmaya doğru ilk adımını attı.

20240529230237_1.jpg

HİYERARŞİ

Darcy James
Tüm plan ve ticaretten sorumlu genelde kaba kuvvet uygular.

-

Sophia Marta Prescott
Silah temini ve üretim yerlerinden sorumlu.

Çetenin Prensipleri

Mutlak Sadakat: Çetenin her üyesi, liderine ve birbirine karşı koşulsuz sadakat göstermelidir. İhanet ve güven kaybı, en büyük suç olarak kabul edilir.

Kesin Disiplin ve Profesyonellik: Her görevde en üst düzeyde profesyonellik sergilenmelidir. Çete kuralları her durumda tavizsiz bir şekilde uygulanmalı, her üye disiplinin önemini bilmelidir.

Toplumla Sessiz İşbirliği: Çete, faaliyet gösterdiği bölgedeki halkın güvenini kazanmalı, gereksiz düşmanlıklar yaratmaktan kaçınmalıdır. Toplumun gözü önünde fazla dikkat çekmeden hareket etmek, sürdürülebilir bir güç inşa etmenin anahtarıdır.

Zayıf Noktaların Gizliliği: Çetenin zaaflarını ve stratejik bilgilerini dışarıdan gelebilecek tehditlerden korumak her üyenin sorumluluğundadır. Bilgi sızıntıları asla affedilmez.

Eşitlik ve İçsel Adalet: Her üye, çete içinde adil bir şekilde muamele görmelidir. Saygı karşılıklı olmalıdır; herkesin sesi duyulmalı, katkıları değerli sayılmalıdır.

Mutlak Gizlilik ve Saklanma: Uyuşturucu yetiştirme ve ticaret faaliyetleri en yüksek düzeyde gizlilik içinde yürütülmelidir. Hiçbir üye, çetenin yerlerini, yöntemlerini veya ticaret yollarını ifşa edecek hareketlerde bulunmamalıdır. Her operasyon, iz bırakmadan ve şüphe çekmeden gerçekleştirilmeli; gerekirse izleri yok etmek için her türlü önlem alınmalıdır.

Cezalandırma

Gizlilik İhlali: Uyuşturucu yetiştirme ve ticaret faaliyetlerinin gizliliğini tehlikeye atan, çetenin sırlarını dışarıya sızdıran ya da güvenlik önlemlerine aykırı hareket eden üyeler, en ağır cezalarla karşı karşıya kalır. Bu ihlalin bedeli, çete üyeleri tarafından verilen idam kararı, ciddi bedensel cezalandırmalar veya çeteden tamamen tasfiye edilme olabilir.

Bağımsız ve İzinsiz Eylemler: Çete liderliğinden habersiz ve izinsiz olarak harekete geçen ya da kendi çıkarlarını çete çıkarlarının önüne koyan üyeler, disiplin cezalarına tabi tutulur. Bu cezalar arasında ciddi uyarılar, kaynaklardan mahrum bırakma veya çeteden sürgün edilme yer alabilir.

Operasyonel Hatalar: Uyuşturucu yetiştirme, dağıtım veya ticaret faaliyetleri sırasında yapılan hatalar, çetenin genel güvenliğini tehdit ederse, hatalı üyeler sıkı bir inceleme ve değerlendirmeye tabi tutulur. Gerektiğinde ek eğitim, operasyonlardan uzaklaştırma ya da belirli bir süre boyunca düşük riskli görevlere yönlendirme gibi cezalar uygulanabilir.

Uyuşturucu Üretiminde Sapma ve Kalite İhlalleri: Uyuşturucu üretim süreçlerinde belirtilen yöntemlerden sapma, kalite standartlarını düşürme veya tehlikeli üretim koşulları yaratma durumunda, sorumlu üyeler ağır bedeller öder. Bu tür ihlaller, mal kaybı ve müşteri memnuniyetsizliğine yol açarsa, üreticilere ciddi yaptırımlar, operasyon alanlarından uzaklaştırma veya kalıcı olarak çeteden ihraç etme cezası verilir.