Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

El Dorado Pandilla

DF
EL DORADO PANDİLLA - EL DORADO YÖNETMENLİĞİ TARAFINDAN KURULMUŞ VE KORUYUCULUĞU ÜSTLENMİŞTİR.

El Dorado Pandilla , Aldrich'in Meksika'dan yeni getirdiği kuvvetler ile oluşturulmuş El Dorado yönetim koludur. Bu oluşum El Dorado çıkarlarını korumak , geliştirmek , elde edilen işgaller üzerinde kalıcılığın devamlılığını sağlamak için görevlendirilmiştir. El Dorado ile her ne kadar ilişkileri bulunsa ve bulundursa da kendilerine has bir liderleri ve kuvveti vardır. El Dorado Pandilla liderliğini üstlenen kişi ise , henüz belirlenmemiş ve Aldrich öncülüğünde Amerika'ya dönüşte bir Lider oylaması yapılacaktır.

restricted.png

Çete Renkleri : Yeşil , Beyaz , Kahverengi , Kırmızı

Renklerde bulunan yeşil renk umudu, beyaz renk birliği, Kahverengi renk ise Meksika bayrağında bulunan kartalı sembolize eder. Kırmızı renk , kahraman liderlerin birlik ve beraberlik için akıttığı kanı sembolize etmektedir.

El Dorado yönetim kanunu :

- El Dorado çatısı altında elde edilmiş , tüm işgal toprakları bütün El Dorado çatısını hak sahibi yapmaktadır. El Dorado Pandilla , El Dorado yönetmeliğinin elde ettiği tüm topraklarda söz hakkına sahiptir. Aynı durum Pandilla'nın elde ettiği topraklar içinde geçerlidir.
- Kuvvetler birbirine insani güç ve teçhizat yardımı yapmakla yükümlüdür.

- El Dorado çatısının tüm yönetmenliği Aldrich Giovanny Guerrero tarafından sorumludur ve tüm söz hakkına sahiptir.

İttifak ve itibarlı çete unsurları :
Young Muzzles : %10 itibar - Aldrich çete unsurları ile Blackjack oynarlar iken tanışmış ancak çete adına hakim değildir.
El Dorado : İttifak
North's Shadows : İttifak

Düşman çeteler ve diğer detaylar :

Düşmanlık seviyesi : %20 seviyesine gerilemiştir --> Lemoyne Raiders
: [ Düşman ] , Ekip üyeleri tanınıyor , eski asker ve Lemoyne eyaletinde yaşadıkları biliniyor. Aralarında bulunan kel yaşlı , eski askerin daha önceden cephede bulunduğu bilinmekte ancak çetenin ismi bilinmemektedir. El Dorado'nun düşman unsurları olduğu için El Dorado Pandilla'nın da düşmanıdır. Herhangi bir savaş ilanında , koşulsuz şartsız müttefik güçler yardıma gitmekle yükümlüdür.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Tommy Jack Darren
Düşmanlara karşı dostluk ilerlemesi

Lemoyne eyaletinde yaşayan ve eski asker olan bir gruplaşma bundan 1 hafta ve daha öncesinde El Dorado Yönetimi ile sürtüşmeler yaşamış , bu durum El Dorado Pandilla müttefiklerini de sarsmıştı. Pandilla Yönetime baş kaldıran bu grubu ortadan kaldırmak için kendi arasında plan yapsa da , yönetim artık bahsi geçen kişiler ile iyi ilişkilere sahip olduğu için ortam yumuşamış ve düşman gözüyle bakılmaktan bir nebze de olsun vazgeçilmiştir.

El Dorado Pandilla Amerika'ya adım attı

Aldrich'in Meksika'da El Dorado Pandilla adında yeni bir güç ortamı yaratmasının asıl sebepleri ırkçılık ve diğer sebeplerden El Dorado'nun iç ve dış darbeler almasıydı. Ancak Marco'dan gelen bildiriler , artık bunun tersini gösteriyor, Aldrich bu konuda biraz da olsun rahatlamış duruma gelmişti. Bu sırada müttefik güçlerin Amerika'ya geçişi sağlanmış. Aldrich bir süre daha kalacağını belirterek, sınırda Pandilla'yı uğurladıktan sonra geri adım atarak Meksika'da kalmaya devam etti.

Aldrich neden hala Meksika'da

Aldrich Meksika'da yeterince insani güç toplamış yaklaşık 23 üye daha safına katmıştı. Ancak o durmak istemiyordu , şimdiki amacı yeni teçhizat ve silahlar. Aldrich kaçak altıpatlarların yanında kaçak tüfekler de getirip bunları. El Dorado çatısı altında toparlamaya çalışıyor , gücüne güç katmak için adımlar atıyordu. Bunu da çok güzel başarıyor , Meksika'da saygı değer bir görünüşü olan Aldrich'e tüm kapılar açılıyor kaçak mal ve silahlar kendisine sular seller gibi akıyordu. O ise bunları diğer kaçak kişiler aracılığıyla Marco'ya ulaştırıyor , El Dorado'yu iyice güçlendiriyor.

Pandilla Thieves Landing'de

Thieves Landing'in El Dorado tarafından ele geçirilmesi ile , kendilerinin de bir hak sahibi olduğunu bilen Pandilla müttefikleri. Buradaki satışı bir süreliğine durdurdu , bunun başlıca sebepleri Aldrich'in Meksika'dan yeni gelmesi ve fiyatların daha sistematik bir düzende belirtilmesi , ayrıca buradan kesilecek haraçların ne kadar olacağı daha belirlenmiş değil. 14.04.1899'da toplantı ilan eden Aldrich'in , bu konu hakkında bir konuşma yapacağı kesin bir durum gibi gözüküyor.

Thieves Landing'i mesken etmiş olan , Pandilla buradan geçen herkesi soyup soğana çeviriyor. Üstündeki silah , takılar eşyalar ne varsa silip süpürüyor , ardından ise sadece 20 adet kokain veriyorlar. Bu durum yönetimin, sinirine dokunan bir hareket de olsa bir yandan da kazanç ve gelir olarak görülüyor. Toplantı süresince, kesilen yüklü miktardaki haraçlara karışmayacaklarını iddia eden El Dorado yönetimi. Gerçekten de hiç bir şekilde Pandilla'nın düzensiz haraçlarına karışmıştır.

Aldrich Müttefik üyelerine yardım ve ekipman sağlamak için Thives Landing'e gitmiş , burada coşku ile karşılanmıştı. Küçük bir at arabası ve yanında El Dorado üyeleri ile gelen Aldrich dostlarına teçhizat yardımında bulunmuş , bir kaç hediyeyi de esirgememiştir. Dostluk bağları güçlü olan bu El Dorado müttefikliği , her daim birlik ve beraberlik yeminleri üzerine kurulmuştur.

Aldrich'in Müttefiklerine sağladığı eşyalar

- 3 Adet Evans Reapter
- 1 Adet double action revolver
- 1 Adet Schofield Revolver
- 1 kutu Puro ( 2 kilo )
- 10 Adet Tekila şişesi

El Dorado Pandilla , Yönetim ile önemli bir toplantı için bir araya geldi ( 14.04.1899 )

El-dorado.png

El Dorado Yönetiminin etkin isimleri :

☠️ Galváns ☠️

- Dastie Galván
- Eris Galván
- Esteban Galván
- Georg Galván
- Jacquest Galván

:devilish: Salamancás :devilish:
- El Lobo Salamanca
- Leonel Salamanca
- Sativa Salamanca
- Yared Salamanca

EL DORADO YÖNETİM TOPLANTISI
El Dorado Pandilla , yönetim toplantısına katılmış. Aldrich , Marco ve Axel öncülüğünde açılan 1.Oturum toplantısı oldukça güzel geçmişti. Pandilla yönetimi isteklerini ve kafalarındaki soruları El Dorado'ya iletmiş ve gerekli istek ve ekipmanların bütünlüğü sağlanmıştır. Alınan karar ile 7 El Dorado üyesi ölüm kararı ile El Dorado ile iletişimi kesilmişti. Ancak Aldrich bir dere kenarında elleri kolları bağlı olan bu 7 adamın kanını dökmek istememiş ve ellerini çözmeden önce biraz döverek ellerini çözüp bırakmıştı.

+ Hiyerarşik düzen sağlandı
+ Aldrich önderliğinde Meksika'dan gelen üyelerin , El Dorado ile tanışması sağlandı.
+ Yeni hedeflerin ve gelir kaynaklarının seçimi kesinleştirildi.
+ Thives Landing yönetimi , haraç konusunda net bir karar aldı. ( %50 HARAÇ )
+ Savcıyı kaçırma konusu konuşuldu , DOT tarafına bulunan saygıdan dolayı yapılacağı ganimetin yeterli olmadığı yönde karar alındı.

+ Yeminlerine sahip çıkmayan 7 üye sürgün edildi. ( öldürülmediler )
Sürgün edilen üyeler :
- Charlie Martinez
- Enzo Martinez
- Diego Alejandro Martinez
- Jesus Gonzalez
- Edrian Alcala

-
Pablo Alejandro Desirée ( Ailesi ile görüşmesi için zorla Meksika'ya gönderildi. )

EL DORADO PANDİLLA ÜYELERİ SAVAŞA HAZIRLANIYOR
El Dorado yönetiminin savaş hazırlığı yapması sebebi ile toparlanan yönetim , Müttefiklerini bir arada toplamak için her müttefike birer haberci yollamıştır. Haberi alan Müttefik kuvveti silahlarını , kuşanmış plan için Aldrich'in liderliğinde bir araya gelmiştir.