Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

BARMAİD

DF

Gray Ken

Vatandaş
26 Mar 2024
5
0
1
ShakerS Ekibinden Gray Boss Aldrich Giovanny Guerrero Bir Mektup Gönderdi.

"Mektup İçeriği"

Hey Yarın (OOC 03.04.2024) Ekibine Toplantı Davet Ediyorum Zamanı Sen Söyle.Konum İçin Adamlarım Senin Ekibini Söylediğin Saate Black Water Ahırının Önünden Alacak.Saat İçin Mektup Bekliyorum.

Gray Ken

Vatandaş
26 Mar 2024
5
0
1
ShakerS Ekibinden Gray Boss NORTH'S SHADOWS Ekibinden Agmund Rene Bir Mektup Gönderdi.
Bir Mektup Gönderdi.

"Mektup İçeriği"

Hey Yarın (OOC 03.04.2024) Ekibine Toplantı Davet Ediyorum Zamanı Sen Söyle.Konum İçin Adamlarım Senin Ekibini Söylediğin Saate Black Water Ahırının Önünden Alacak.Saat İçin Mektup Bekliyorum.

"Mektup İçeriği"

Aldrich bugün posta ofisinin yanından geçerken , memurun onu yanına çağırması ile gelen mektuba şöyle cevap verdi.

*Mektup içeriği*

Davet ret edildi. Sizi tanımıyor olmamız ve aramızda belirlenip not alınan bazı itibar notlarında bulunmamanız sebebi ile diplomasi amaçlı düşünülen bu görüşme ret edildi. Umarım daha sonra , tanışır ve aramızdaki dostluğu güçlendiririz. Şu anlık dediğim gibi , sizi tanımıyor ve kim olduğunuzu bilmiyoruz. Tanıştığımız , tanıdığımız kişileri dikkatli seçiyor. Onlar ile olan bağlarımızı dikkatle kontrol ediyoruz , sizinle önceden tanışmadığımız ve ne düşünce ile bunu istediğinizi açıkça belirtmediğiniz için görüşme ret edildi. Ayrıca bana nereden ulaştığınızı ve nasıl tanıdığınızı bir sonraki mektupta belirtiniz.

Gray Ken

Vatandaş
26 Mar 2024
5
0
1
Aldrich bugün posta ofisinin yanından geçerken , memurun onu yanına çağırması ile gelen mektuba şöyle cevap verdi.

*Mektup içeriği*

Davet ret edildi. Sizi tanımıyor olmamız ve aramızda belirlenip not alınan bazı itibar notlarında bulunmamanız sebebi ile diplomasi amaçlı düşünülen bu görüşme ret edildi. Umarım daha sonra , tanışır ve aramızdaki dostluğu güçlendiririz. Şu anlık dediğim gibi , sizi tanımıyor ve kim olduğunuzu bilmiyoruz. Tanıştığımız , tanıdığımız kişileri dikkatli seçiyor. Onlar ile olan bağlarımızı dikkatle kontrol ediyoruz , sizinle önceden tanışmadığımız ve ne düşünce ile bunu istediğinizi açıkça belirtmediğiniz için görüşme ret edildi. Ayrıca bana nereden ulaştığınızı ve nasıl tanıdığınızı bir sonraki mektupta belirtiniz.

*Mektup içeriği*

Benim davettimi geri çevirmeniz sizin açınızdan pek iyi olmadı.İyi bir durum ile konuşamıyorsak başka bir şekilde konuşucaz.Ama sizin konuşma hakkı olacağını düşünmüyorum.

Agmund René

Vatandaş
27 Mar 2024
7
10
1
ShakerS Ekibinden Gray Boss NORTH'S SHADOWS Ekibinden Agmund Rene Bir Mektup Gönderdi.
Bir Mektup Gönderdi.

"Mektup İçeriği"

NORTH'S SHADOWS Ekip Jarl'ı Agmund René

" Mektup İçeriği "

Toplantı davetiniz için teşekkürler fakat ailem ve ben toplantı durumlarını tarafsız bölgelerde gerçekleştirme taraftarıyız. Toplu olacak görüşmelerde sorunlar yaşanacağına inandığımız için sizi bire bir görüşmeye davet ediyorum.

Konum olarak Valentine çıkışında ki fabrika, Valentine yakınlarında ki kulübeler, Valentine saloon arkası benim için uygundur. Dönüşünüzü bekliyorum.

@Gray Ken

Parzival

Owner
Yönetici
19 Mar 2024
26
32
1
forum.roleplay.rodeo
gang-signature-for-letter--old-signature--symbol--.png

"Dilsiz" lakaplı Duffer ailesinin üyesi akşam sularında bara uğradı. Barmaide el arasından 1500 dolar para ve geniş şatafatlı bir zarf verir.

*Verilen zarfın içeriği*

• Geyik derisine işlenmiş, belirli bir alanın kanla halka içerisine alındığı özel haritalar.
  • tek parça geniş bir mukavva kağıt üzerine kalın ve güzel bir el yazısıyla yazılmış bir yazı.
"Yarın, yani cuma akşamı saat 22.00 da sizlerle tanışmak istiyorum. Uzun süredir sizlerden uzak kaldık. Tabi ki sizleri gözlemledik ve yeterince bilgi sahibi olduk. Bizi tanımaya hakkınız olduğuna karar kıldık. "

---Dilsiz eliyle sertçe sağ alt köşeyi gösterir

*sağ altta duran ufak bir kart vardır.*

Kart barmaid için yazılmış ufak bir not içermektedir.
*kart içeriği*

"Mesajı okuduktan sonra imha et. Sözümüzü aynen olduğu gibi ilet ve kartın arkasındaki mühür damgasını tanıt. Konuştuğumuz ve belirlediğimiz tüm isimlere mesajımızı ilet."

Ekran görüntüsü 2024-04-04 173316.png

El Dorado Thives Landing yönetimine el koydu !

images - 2024-04-05T211308.397.jpeg

Bayrağın önemi ve anlamları :

Gümüş yıldızlar , Aldrich liderliğinde kurulan El Dorado'yu ve o gün eldiveninde bulunan gümüşleri temsil etmektedir. Ayrıca El Dorado'nun demir yumruğunu da temsil etmektedir.

Kırmızı, düzen ve otorite için dökülen kanları temsil eder.

Kurt, ceserat ve acımasızlığı gösterir.

Siyah renk ise El Dorado'nun ne kadar karanlık bir geçmişe sahip olduğunu, acımasızlığını ve sahip olduğu tehlikeli özellikleri temsil eder.

• Like
Tepkiler: Parzival

Parzival

Owner
Yönetici
19 Mar 2024
26
32
1
forum.roleplay.rodeo
Valguero Duffer barmaide bir mektup bırakır.

*mektup içeriği*

Şahsıma yapılan bir hakaret şirketimize yapılmış sayılır. Bizleri tanımadan bizlere saygısızlık ettiler.

Savcı;

Christopher Julius Eisenblitz

ve onun yancısı Müfettiş

Ricky Floyd'u

Karşımda ve canlı bir şekilde istiyorum. En ufak teline zarar gelmeden o adamları paket edip önüme atanlara 1 adet evans ve 500 dolar verilecektir. Bu gün akşam sularında civarda olucam bana barmaid'ten ulaşabilirsiniz. Gerekli istihbarat barmaid ile iletilecektir.
1712368957369.png

Parzival

Owner
Yönetici
19 Mar 2024
26
32
1
forum.roleplay.rodeo
Valguero Duffer barmaide bir mektup bırakır.

*mektup içeriği*

Şahsıma yapılan bir hakaret şirketimize yapılmış sayılır. Bizleri tanımadan bizlere saygısızlık ettiler.

Savcı;

Christopher Julius Eisenblitz

ve onun yancısı Müfettiş

Ricky Floyd'u

Karşımda ve canlı bir şekilde istiyorum. En ufak teline zarar gelmeden o adamları paket edip önüme atanlara 1 adet evans ve 500 dolar verilecektir. Bu gün akşam sularında civarda olucam bana barmaid'ten ulaşabilirsiniz. Gerekli istihbarat barmaid ile iletilecektir.
1712369334129.png
12 ağustos 1837 NewYork doğumlu
2 oğlu var (Çok büyük önem veriyor)
Tehtid edebileceğiniz bir karısı yok(öldü)
Yaklaşık 10 kişilik hafif teçhizatlı fedaileri mevcut.
İş Saatlerinde genelde bürosunda
Bu gün olucak düğüne onur üyesi olarak katılacak.
Kibar bir mizaca sahip bu yüzden sivil bir vatandaşın ricasını geri çevirmez.
Sıkı korunmakta zırhlı vagon ve özel şoförler ile yolculuğa gitmekte.
Çok sık kasabadan çıkmaz çıktığı zamanda planlı bir gezi olur.
Onu dışarı çıkarmak için kurmaca bir olay kurgulanabilir.
Kasaba içerisinde yakalanmanız halinde sizi infaz etmek için yetkisi bulunmakta.
Rüşvet ve araya adam sokma durumlarına kesinlikle yaklaşmaz.
Yaşı gereği fazla atletik değildir.
Kişisel silaha sahip.

tugi

slytherin for win
Yönetici
19 Mar 2024
45
54
1
Leonardo Duffer barmaide bir mektup bırakır;

Mektup İçeriği:

Cuma akşamı 22:00'da mektubun içinde fotoğrafı olan konumda toplantı düzenleyeceğim. Toplamda 2 kişi olmak üzere her ekibin lideri ve en güvendiği adamını toplantıya katılmaya davet ediyorum.

Dipnot: Katılmamak seçenek değildir! Aksi taktirde bunu ailemiz Duffer'a bir saygısızlık olarak nitelendireceğim!

toplanti.png

duffer.png

Ulas

Merhaba!
23 Mar 2024
6
0
1
Dave Garryson barmaide Kendrick Baker'a bir mektup bırakır;

Mektup İçeriği

Merhabalar Kendrick bey sizinle bir çok yoldan iletişime geçmek istememize rağmen geçemedik. Bir kaç sipariş vermek istiyoruz sizinle en yakın ne zaman görüşebiliriz?