Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

Öneriler.

DF

Ulas

Merhaba!
23 Mar 2024
6
0
1
1-)Craft kitabındaki eşyaların bir an önce düzeltilmesi gerektiğini ya da diğer silahların hasar ve fiyatlandırmasının değişmesi gerektiğini düşünüyorum. bknz: 90 Dolarlık Schofield 3 Odun 1 Demir Külçesi ; 50 Dolarlık Cattleman 10 Sert Odun 1 Silver Bar 50 Altın Parçası?

2-)Materyallerde bulunan altın bar için 100 adet parça istenmesi oldukça saçma ya diğer eşyaları da aynı sayıya çekmeli ya da altın bar yapmak için gereken parça sayısı azaltılmalı.

3-)Yine craft menüsünde bulunan alkol şişesi 1 külçe karşılığı craft edilebiliyor?

4-)Craft'ın kendine ait olan XP sistemi düzenlenmeli. Bir silah 10 XP ilk lvl için 1000XP? Daha da saçması tüm craftların 10 XP olması.

Şimdilik bu kadar umarım önerilerimi göz önüne alır ve değerlendirirsiniz.

Marnique

Vatandaş
22 Mar 2024
6
3
1
1 - Bir şeyler yaparak seviye ilerlemesi için bazı zorluklar gerekiyor bence parça konularında haklı olabilirsin ama hasar konusunda bir şey diyemeyeceğim.
2- Grandtown zamanından tüm oyuncuların adapte olduğu bir sistem değişmesi hiç mantıklı değil
3- Alkol şişesini craftlamak yerine satın alabilirsin ?
4- Tüm craftlar 10 XP olursa Level sisteminin ne anlamı kalıyor ?

Ulas

Merhaba!
23 Mar 2024
6
0
1
1 - Bir şeyler yaparak seviye ilerlemesi için bazı zorluklar gerekiyor bence parça konularında haklı olabilirsin ama hasar konusunda bir şey diyemeyeceğim.
2- Grandtown zamanından tüm oyuncuların adapte olduğu bir sistem değişmesi hiç mantıklı değil
3- Alkol şişesini craftlamak yerine satın alabilirsin ?
4- Tüm craftlar 10 XP olursa Level sisteminin ne anlamı kalıyor ?
3. ve 4. soruna hitafen ilk olarak eğer craftlanamayacaksa ve satın alacaksam neden craft sistemine ekleniyor? Mantık hatası bulunuyor zaten demirden bir cam nasıl elde edebilirsin bence öneriden çok bu bir bug diğer soru içinse zaten şuan tüm craftlar 10xp :D işin komik kısmı da burda başlıyor en azından örnek verecek olursam bir silah 50xp 1 altın bar 20 xp şeklinde mantıklı ilerlemeler yapılabilir diye düşünüyorum.

Marnique

Vatandaş
22 Mar 2024
6
3
1
3. ve 4. soruna hitafen ilk olarak eğer craftlanamayacaksa ve satın alacaksam neden craft sistemine ekleniyor? Mantık hatası bulunuyor zaten demirden bir cam nasıl elde edebilirsin bence öneriden çok bu bir bug diğer soru içinse zaten şuan tüm craftlar 10xp :D işin komik kısmı da burda başlıyor en azından örnek verecek olursam bir silah 50xp 1 altın bar 20 xp şeklinde mantıklı ilerlemeler yapılabilir diye düşünüyorum.
3. ve 4. 'ye verdiğin cevaba "itafhen" eğer satın alamayacağın itemler var ise craftta "İleri seviyelerde" mecburen satın almak yerine craftlamak zorundasın.
Ekstra olarak bu bir "bug" değil ve abuse engelleyen bir sistem ben bir silah yapmak için 2 veya 3 tane altın bar'a ihtiyacım varken niye bir silah için "50" xp için 10 xp'den olayım mantığında bakarak hepsini altın bar yaparım. Fazladan xp kasarım hepsinin aynı standartta olması zaten hem abuse'u hemde bug'ı engelliyor.