Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

Luther Flynn

DF

Luther Flynn

Yeni Üye
27 Mar 2024
1
0
1
1867’de New York’un Brooklyn bölgesinde doğdu. Babası doktor, annesi ev hanımıydı. Kendisinden beş yaş büyük, Robert adında bir abisi vardı. Luther’in ailesi babasının mesleğinden dolayı hali vakti yerinde bir aileydi. Luther babasının isteği üzerine en iyi okullara gönderildi. Koleji derece ile tamamladıktan sonra 1884 yılında Columbia Üniversitesinde Hukuk bölümünde eğitim almaya başladı.Derslerine dönemin popüler bir akademisyeni ve aynı zamanda idari savcısı olan Christopher Julius Eisenblitz giriyordu. Derslerini büyük bir özveri ile tamamlayan Luther dört yıllık eğitiminin sonunda hocası Christopher’ın üniversitedeki asistanı olmuştu. Christopher’ın adli işler nedeniyle gelemediği zamanlar onun yerine derslere giriyor, parlak bir gelecek vadediyordu. İşlerinden arta kalan vakitte manzara resimleri yapıyor ve tarih üzerine araştırmalar yapıyordu. Luther genel olarak sessiz bir genç olduğundan ve büyük bir tehlike olarak gördüğünden kadınlara pek yanaşmazdı. Sonuç olarak Luther yalnız bir adamdı. Çevresinde bir çok öğrenci, savcı ve savcının yanındaki memurlar vardı. Yine de Luther hayatından gayet memnundu.Birkaç sene boyunca bu şekilde asistan akademisyenlik yapan Luther bu işin kendisine göre olmadığını fark edince Christopher’a Savcılık makamında yardım etme kararı aldı. 1890 senesinden 1895 senesine kadar beş sene boyunca Christopher’a vekil olarak yardım etti. Vakaların incelenmesi, dosyaların hazırlanması ve çeşitli soru işaretlerinin giderilmesinde Christopher’a epeyce yardım etti.

1891 yılında Washington’da oldukça ses getiren dönemin Virginia senatörü Ross Whitfield’in suikasti olayını günler boyu tek başına araştırma yaparak çözdü. Senatörü New York’da bulunan ve yine Virginia kökenli bir mafya grubu öldürtmüştü. Kanıtları ile beraber dosyayı mahkemeye sunan Luther bu dönemde çevresi tarafından çokça takdir aldı. Luther oldukça dikkatli bir adam olduğundan Christopher çok meşgul olduğu zamanlarda onu sis perdesini dağıtması için görevlendirir, Luther de her zaman bu görevi başarıyla hallederdi.1895 yılında savcının güneye atanmasıyla beraber onunla Saint Denis’e gitti. Burada halen Baş Savcı Vekili olarak çalışmalarına devam etmekte.

final-min-min.png

Son düzenleme: